Over Pianototaal


Pianototaal zet al ruim 35 jaar de toon!!!


Piano specialist | Marcel de Walle | PianototaalOver Pianototaal

Geachte bezoeker,

Hartelijk welkom op onze website,

Pianototaal is in 1989 opgericht door pianostemmer Marcel de Walle en is daarmee het oudste pianovakbedrijf van Deventer en omstreken. Marcel is o.a. de "huisstemmer" van de Deventer Schouwburg, de Gemeente DeventerTheater Hanzehof te Zutphen, Centrum voor Muziekeducatie "de Leeuwenkuil"  het Deventer Theater "Bouwkunde" en de Lochemse Schouwburg.

Een bijzonderheid is dat Marcel zelfs op theaterniveau, nog steeds zijn werk doet zonder electronische hulpmiddelen zoals een stemapparaat.  Ambachtelijk vakwerk dus. Door ruime ervaring en een uitstekende naam binnen de pianobranche, beschikt Pianototaal over een enorm netwerk van alleen de beste vakmensen en leveranciers uit binnen en buitenland, zodat wij aan elke behoefte op piano en vleugelgebied snel, vakkundig en zeer concurrerend kunnen voldoen.

Pianototaal biedt bovendien een prachtige collectie gebruikte en nieuwe piano's en vleugels staan die u op afspraak naar hartenlust mag uitproberen. Kunt u (nog) niet spelen ? Geen probleem, wij spelen u graag voor, zodat u onder het genot van een kopje koffie of thee rustig kunt luisteren welk instrument u het mooiste vindt klinken. Hoe dan ook bent u bij Pianototaal aan het juiste adres voor het kopen, laten stemmen, reviseren, transporteren of huren van een piano of vleugel.

Staat u op het punt om een piano of vleugel te kopen en bent u benieuwd wat andere cliënten zeggen over Pianototaal, haar producten en service? Bekijk hier enkele referenties!

Referenties over Pianototaal