Piano kopen Raalte, Heeten, Deventer e.o.?

“Piano kopen Raalte” is uw zoekopdracht? Dan biedt Pianototaal de uitkomst! Wij zijn als pianovakhandel en pianostemmer voornamelijk werkzaam in de regio Raalte, Heeten, Deventer en omstreken.

Pianototaal biedt een ruim assortiment & decennialange ervaring!

Gaat u een piano kopen, informeer dan zeker even bij specialist Marcel de Walle. Hij biedt vanuit Pianototaal een variatie aan gebruikte en nieuwe piano’s en vleugels, waardoor er in vrijwel iedere prijsklasse een goed instrument te vinden is. Deze instrumenten staan voor u klaar in onze “toon”zaal. Hier kunt u het instrument op afspraak uitgebreid bespelen en beluisteren. Bij het kopen van een piano telt namelijk niet alleen het uiterlijk, maar ook het gevoel bij het instrument Kunt u nog geen piano of vleugel spelen, maar wilt u wel een piano kopen? Dan spelen wij u graag voor, terwijl u geniet van een kop koffie of thee.

Al ruim 35 jaar “toon”aangevend
pianovakmanschap
Een piano kopen om mee te beginnen?

Wij hebben ook altijd zeer betaalbare studiepiano’s op voorraad, zodat u of uw kinderen eerst kundig kunnen worden in het bespelen van een piano voordat u een meer kostbare piano of vleugel koopt.

Wanneer u een piano heeft gekocht, is het wel noodzakelijk deze goed te onderhouden en regelmatig te (laten) stemmen. Pianototaal helpt u ook hier graag mee.

Met een gerust hart een piano kopen in Raalte e.o.?

Door een kijkje te nemen in onze toonzaal kunt u in alle rust en met mogelijkheid tot advies van een vakman ons assortiment bekijken en bespelen. Dit is geheel vrijblijvend en een leuke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een piano. Wilt u liever online een kijkje nemen in ons assortiment? Wij plaatsen regelmatig onze betaalbare piano’s en vleugels op Facebook.

Over Pianototaal

Marcel de Walle is al meer dan 35 jaar pianostemmer en doet dit nog steeds zonder behulp van elektronische hulpmiddelen. Deze expertise heeft er voor gezorgd dat hij huisstemmer is voor vele theaters, zoals de Deventer SchouwburgTheater Hanzehof en de Lochemse Schouwburg. Hij vertelt u graag over zijn passie, piano’s en vleugels!

Referenties

Referenties