Piano stemmen

Piano stemmen

Voor theater én particulier

Piano stemmen? Naast honderden tevreden particulieren, heb ik de eer om nagenoeg alle professionele partijen uit de regio tot mijn clientèle te mogen rekenen. Hieronder bevinden zich onder meer: de Deventer Schouwburg, Theater Hanzehof te Zutphen, Kunstcircuit Deventer, Theater “Bouwkunde” en de Lochemse Schouwburg. Recentelijk is daar ook Theater Mimik bijgekomen aan wie ik een prachtige vleugel mocht leveren.

 

Vroeger was het de gewoonste zaak van de wereld, maar tegenwoordig is het heel bijzonder dat een stemmer nog steeds zijn werk doet zonder elektronische hulpmiddelen. Ik ben nog zo’n ambachtelijke “old-fashioned” stemmer en dat wordt door veel pianisten en musici zeer gewaardeerd. Ambachtelijk zijn overigens ook de mensen waar ik mee samenwerk. Dit zijn over het algemeen de beste vakmensen en leveranciers uit binnen- en buitenland en dat werkt wel zo fijn.

Wilt u dat ik ook uw instrument weer laat “zingen” of heeft u een andere vraag op piano of vleugelgebied? Bel of mail dan voor meer informatie of een afspraak. Ik sta u graag te woord.

Piano_laten_stemmen_Deventer_Marcel-de-Walle
“Ik ben nog zo’n ambachtelijke
“old-fashioned” stemmer.”

Meer diensten

  • Naast honderden tevreden particulieren, heb ik de eer om nagenoeg alle professionele partijen uit de...

  • Met tijdig piano onderhoud worden grote problemen vaak lange tijd op afstand gehouden, en het draagt...

  • In mijn gezellige kantoor/showroom alsook bij mijn partners op locatie, heb ik een prachtige collect...

  • Zie het overzicht hieronder voor de tarieven van de meest voorkomende diensten van Pianototaal....

Referenties

Referenties