Piano stemmen


Piano stemmen | Piano TotaalRuim 35 jaar ervaring!

Naast honderden tevreden particulieren, heb ik de eer om nagenoeg alle professionele partijen uit de regio tot mijn clientèle te mogen rekenen.
Hieronder bevinden zich onder meer: de Deventer Schouwburg,  Theater Hanzehof te Zutphen, Kunstcircuit Deventer, Theater "Bouwkunde" en de Lochemse Schouwburg. Recentelijk is daar ook Theater Mimik bijgekomen aan wie ik een prachtige vleugel mocht leveren.  

Vroeger was het de gewoonste zaak van de wereld, maar tegenwoordig is het heel bijzonder dat een stemmer nog steeds zijn werk doet zonder elektronische hulpmiddelen. Ik ben nog zo’n ambachtelijke “old fashioned” stemmer en dat wordt door veel pianisten en musici zeer gewaardeerd.
Ambachtelijk zijn overigens ook de mensen waar ik mee samenwerk. Dit zijn over het algemeen de beste vakmensen en leveranciers uit binnen en buitenland en dat werkt wel zo fijn.

Wilt u ook dat ik uw instrument weer laat “zingen” of heeft u een andere vraag op piano of vleugelgebied, bel of mail dan voor meer informatie of een afspraak. Ik sta u graag te woord.

Met muzikale groet,
Marcel de Walle

Bent u nieuwsgierig wat onze cliënten zeggen over Pianototaal, haar producten en service? Bekijk dan hier enkele referenties!


Afspraak maken

 


Voor theater én particulier!


 

Professionals laten hun piano stemmen door een professional!

Zowel klassieke als cabareske grootmeesters maken graag gebruik van de diensten van Pianototaal!


Anderen over Pianototaal