Pianostemmer Raalte gezocht?

Door de enorme snaarspanning die er op uw piano of vleugel staat, is het belangrijk om deze regelmatig te laten stemmen. Wij stemmen piano’s & vleugels door heel Overijssel en Gelderland, dus ook wanneer “pianostemmer Raalte” uw zoekopdracht is, biedt Pianototaal de uitkomst! Het wordt algemeen geadviseerd om twee keer per jaar uw piano te laten stemmen, dit kan echter per piano verschillen. Marcel de Walle, onze pianostemmer voor Raalte e.o., geeft u graag vrijblijvend advies.

Pianototaal biedt het vakmanschap dat uw piano verdient!

Zelfs wanneer de piano/vleugel niet gebruikt wordt, is het van groot belang dat deze minimaal één keer per jaar wordt gestemd. De snaarspanning verloopt geleidelijk en wanneer hier een lange tijd niets aan wordt gedaan, kan een gebrek aan spanning een blijvend probleem worden. Dus…pianostemmer Raalte e.o. gezocht? Raadpleeg Pianototaal!

Al ruim 35 jaar “toon”aangevend
pianovakmanschap
Piano stemmen bevordert speelplezier

Ook zien wij vaak dat na het stemmen van de piano het spelen sneller weer wordt opgepakt. Een nieuwe piano dient wat vaker te worden gestemd. Dit komt door de nieuwe materialen die nog nawerken. Wanneer de piano vanaf de aankoop regelmatig wordt gestemd, komt dit uw piano/vleugel, de stabiliteit, uw speelplezier en gehoor ten goede. Wij adviseren u graag over het beste gebruik en onderhoud voor uw piano! Dit advies is geheel vrijblijvend. Het regelmatig stemmen van uw piano is niet het enige onderhoud dat uw piano nodig heeft, maar wel het meest noodzakelijke. Naast het stemmen van uw piano kunnen wij deze ook onderhouden, zodat uw piano zolang mogelijk zonder grote problemen bespeelbaar blijft.

Marcel de Walle is vanuit Pianototaal al 35 jaar pianostemmer in Raalte, Deventer, Zutphen en omstreken. Zo is Marcel de Walle bijvoorbeeld ”huisstemmer” van verscheidene schouwburgen en theaters, zoals de Deventer SchouwburgTheater Hanzehof en de Lochemse Schouwburg. Door de ruime ervaring van Marcel stemt hij piano’s nog steeds zonder hulp van elektronische hulpmiddelen en levert hij uitsluitend ambachtelijk vakwerk.

Zowel klassieke als cabareske grootmeesters maken graag gebruik van de diensten van Pianototaal!

Pianostemmer Raalte e.o.? Kies voor het vakmanschap van Pianototaal!

Referenties

Referenties